Köszöntjük Rudolftelepen
Polgármesteri köszöntő
Kérem engedje meg, hogy néhány gondolattal köszöntsem Önt, illetve bemutassam csodás településünket. Falunk sokszínű és egyedülálló település.

Ezt az oldalt Önnek készítettük, hogy a lehető legtöbbet tudhasson meg egy helyen településünkről. A jelenleg regnáló testületnek határozott elképzelései vannak településünkkel kapcsolatban. Egyedi interaktív programokkal várjuk az ide látogatókat akik nem fognak csalódni vendégszeretetünkbe. A weboldalnak köszönhetően a közös hivatal adatainak és elérhetőségeinek megismerését, rendezvényeink, programterveink jövőre vonatkozó elképzeléseink bemutatását, és egyéb közérdekű információk elérhetővé válnak. Fontos számomra, hogy a felület felhasználásával hitelesen a közösségünkben történt történtekről és a mindennapi ügyintézésekhez nyújtsunk a Rudolftelepi lakosoknak.

A weblap létrehozásával célunk főként az volt, hogy megkönnyítsük községünk mindennapi ügyintézését. Így a jövőben megtalálhatják majd az oldalon a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, nyomtatványokat. Remélem, hogy segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeik gyorsabb és egyszerűbb intézését.

Ha vendégként látogat a honlapra, információt kap a Rudolftelepen történetéről a gazdasági, kulturális, adottságairól valamint azokról az értékekről melyekre büszkék vagyunk.

Programjaink és rendezvényeink híven tükrözik értékeink megbecsülését. Nyitott, kezdeményező élet jellemző ránk.

Egy idézettel szeretném a legjobban leírni Önöknek Rudolftelep sikerének a kulcsát:

„Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, mondhatnám, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges. Mit ér egy csepp víz? De milliomonként egyesült cseppek megdöbbentő erőt fejtenek ki.”
Kölcsey Ferenc

Remélem felkeltettem az Önök érdeklődését és mihamarabb ellátogat településünkre! Látogassanak el hozzánk, hogy személyesen is tapasztalják meg vendégszerető, családias hangulatát!

Hajrá Rudolftelep!