Egy rövid szlogen
Település bemutatása
Szeretném Önöknek röviden bemutatni Rudolftelepet és a remélhetőleg rövid bemutató elolvasás után kedvet kapnak ahhoz, hogy mielőbb ellátogassanak hozzánk!

A megye északnyugati részén a Mák-patak völgyében helyezkedik el. Dombok közé épült zsáktelepülés ami festői környezetben fekszik. Csodás tájat kaptunk ajándékul melyet 2020 évi adatok szerint 724 lakos lakja. Tiszta a levegő és barátságosak az emberek. Egy bánya település melynek voltak jobbak és rosszabb esztendői. Változást és új periódust a START munka program hozta el. A vidéki fellendítéséhez valamint a vonzó életfeltételek biztosításához, a helyi gazdasági fejlesztéshez hatalmas ugródeszka volt. Így Rudolftelep 2019- től beruházásokat, fejlesztéseket tudott kivitelezni amit önerőből nem tudott volna. A kulturális élet színtere a József Attila Művelődési Ház, amely Alapítványként működik. Egy falu elnéptelenedése vagy fennmaradása függ attól, hogy milyen közössége van közösségi szellemünk nagy és kitartó közös munkánk eredményeinkkel büszkélkedhetünk csillagvizsgáló, profit orientál mezőgazdasági termeléssel és sikeres beruházásokkal. Ide látogató egy háborítatlan erdők és a rohanó világtól nyugalmas falusi mindennapok részese lehet.

Rudolftelepről sok érdekeset lehetne még írni, ám akit ez bővebben érdekel, annak javaslom településünk honlapját vagy személyesen látogasson el hozzánk.